Mon
06
Mar

Vecka 10, 8 – 11 mars.

Jonas Kullhammar, tapet

Onsdag 8/3 – Jonas Kullhammar

Onsdag 8/3 – Jonas Kullhammar
DJ: 22.00

Jonas Kullhammar är inte direkt någon doldis om du är det minsta intresserad eller kan någonting om musik. Förutom att vara en av Sveriges absolut bästa saxofonister, så är han nog också den mest driftiga. Sedan starten 1994 har han hunnit med att medverka på över 150 skivor, vunnit otaliga priser och utmärkelser, framgångsrikt driva egna skivetiketten Moserobie, skrivit guldbaggevinnande filmmusik samt hjälpt sin farsa att driva musikskola i Nacka. Förutom att släppa skivor i eget namn och med egna grupper såsom JKQ, Nacka Forum och Kullrusk har han spelat med The Soundtrack of Our Lives, The Hives, The (International) Noise Conspiracy, Salem Al Fakir, Dungen, Bob Hund, Chick Corea och Amason. Vi är sjukt glada att ha denne jazzpionjär bakom skivbåset hos oss i Lilla denna onsdag. Men han är lite nervös. “Jag har aldrig varit så nära att åka på stryk som när jag och Tobbe Zetterberg lirade jazzplattor på Debaser för ett par år sedan, men om det finns vakter på Lilla Hotellbaren som kan rädda mig från arga indiepoppare så kommer det bli kul”, berättar han.

Torsdag 9/3 – Mattias Gustavsson
DJ: 22.00

Mattias Gustavsson är tillbaka från sin “hitta-sig-själv”-semester, och redo att ta världen och i detta fall, Södermalm, med storm! Smålandsbördiga Mattias har laddat sin kreddiga tygpåse från Amoeba Records, med det bästa inom psyk, progg, rock och pop. Och passa på att komma förbi nu, för sen försvinner iväg på en ny USA-turné med Dungen.

Fredag 10/3 – Sheit
DJ: 22.00

Hiphop-kungen Sheit ramlar förbi med sitt eleganta controllboard och droppar de tyngsta beatsen som får hela Söder att koka över i dansant eufori.

Lördag 11/3 – Gyorekes/Eddestaal/Boman
DJ: 22.00

Kärntrion Clara Gyorekes, Amanda Eddestål och Julia Boman köttar ut musik under epitetet groove hela lördagskvällen. Räkna med disco, soul, funk och lite psykadeliskt denna afton!

Fri entré och 20-årsgräns.

Kommentera »

Skriv en kommentarTillbaka till toppen