Tue
02
May

Vecka 18, 3 – 6 maj.

Satan-Takes-A-Holiday-band-2017
Fredag 5/5 – Satan Takes a Holiday

Onsdag 3/5 – Andersson och Räv
DJ: 22.00

Sofia “Räven” Blom och Emelie Andersson är tillbaka med den svängigaste rockmusiken till dags dato. Men framför allt blir det Free Bird med Lynyrd Skynyrd!

Torsdag 4/5 -Harry Wallin
DJ: 22.00

Harry är kanske mest känd som trumslagare åt artister som Hoffmaestro, Calle Real, Arash och Robyn. Men på sina lediga stunder drygar han gärna ut kassan med att ge pöbeln vad de vill ha när han ställer sig bakom bakom skivspelarna och pumpar ut hiphop, R n’ B och dancehall.

Fredag 5/5 – C/O Lilla Hotellbaren och Jack Friday presenterar stolt Satan Takes a Holiday!
Insläpp: 18.00
På scen: 20.00

Medryckande, rakt på sak, hårt, ironiskt och på största allvar. Allt på en gång. Satan Takes a Holiday tar tag i din nacke och släpper inte förrän du skakar din rumpa så hårt att du spiller ut din Jack & Cola. Med deras blandning av rock’n’roll, 60´s garagerock och 70´s sväng så är Satan Takes A Holiday ett av de absolut bästa livebanden i Sverige. De har bl.a. turnérat med Mustasch, Juliette Lewis och Imperial State Electric samt öppnat för legendarerna i Kiss på Friends Arena.
5/5 kommer de till oss på c/o Lilla Hotellbaren och det kommer blir trångt, svettigt och en urladdning utan dess like. Att biljetterna också bara kostar 65:- gör det hela än mer oemotståndligt.
Lapp på luckan folks. Satan Takes A Holiday är här!

65:- | Dörrar: 18.00 | Live: 20.00 | Åldersgräns: 18 år

Biljetter Biljettforum: www.biljettforum.se/sv/event/satan-takes-holiday/biljetter

Lördag 6/5 – La Petite Putain
DJ: 22.00

Råtuffa tjejerna bakom DJ-duon La Petite Putain levererar i vanlig ordning house, disco och lite, lite techno för att sätta söders bästa stämning denna ljuvliga vårlördag.

Fri entré och 20-årsgräns (med undantag för under liveframträdanden, se info ovan).

Kommentera »

Skriv en kommentarTillbaka till toppen