Mon
22
May

Vecka 21, 22 – 27 maj.

thomasdydhald
Måndag 22/5 – Thomas Dybdahl (NO)

Måndag 22/5 – C/O Lilla Hotellbaren presenterar stolt Thomas Dybdahl (NO)!
DJ: 18.00 – Ola Hultgren och Micke Häggström
Support: 20.00 – Ninos Dankha
Main Act: 21.00 – Thomas Dybdahl

Norges främste singer-songwriter är äntligen tillbaka med nytt album och turné!
Multiprisbelönta Thomas Dybdahl är en av de mest begåvade singer-songwriters från den norska musikscenen under de senaste åren. Thomas Dybdahl och hans vackra känslofyllda låtar, som rönt mycket uppmärksamhet internationellt och genererat två norska Grammys, kommer till c/o Lilla Hotellbaren för en konsert den 22/5.
Thomas Dybdahl har precis släppt sitt 7e soloalbum “The Great Plains”, ett album som höjts till skyarna av kritierna och lyssnarna.

“Jag har haft turen att få skriva med några av mina favoritmusiker på detta album och jag kan knappt vänta till februari då jag äntligen får dela detta med er. Låtarna på albumet handlar ofta om att vara på en plats i livet där du plötsligt har tid att se dig själv i spegeln bara för att upptäcka att du nästan inte känner igen människan som tittar tillbaka. Sånger om insikten att du inte visste lika väl som du trodde, sånger om barndomen, familjen och sånger om dessa stunder, där du efteråt tydligt kan se vad som var viktigt för allt som kom efteråt. ”
– Thomas Dybdahl

Ninos Dankha har släppt 2 album och turnerat flitigt under artistnamnet Prince Of Assyria. 2009 släpptes det kritikerrosade debutalbumet ”Missing Note”; en akustisk resa på tio låtar fyllda med bitterljuv melankoli. Andra albumet, ”Changing Places”, släpptes 2014, en fortsättning på de mångfacetterade utforskningarna av Dankhas mångkulturella inställning i låtskrivandet.
Nu är han tillbaka under eget namn. Ninos Dankhas grubblande och brutalt ärliga sång har skapat en solid fanskara som sträcker sig långt bortom Sveriges gränser. Hans låtar är laddade med en känslomässig sårbarhet, och handlar om kamp av kärlek, krig, längtan, och förlust av nära och kära.

Entré: 195:- | Dörrar: 18.00 | Live: 20.00 | Åldersgräns: 18 år

Biljetter Biljettforum:
http://www.biljettforum.se/sv/event/thomas-dybdahl/biljetter
Biljetter Keyflow: https://www.keyflow.com/events/38435/stockholm/co-lilla-hotellbaren/225-live-thomas-dybdahl-nor-co-lilla-hotellbaren

Tisdag 23/5 – Stängt

Onsdag 24/5 – Alessandra Graziosi
DJ: 22.00

Hiphop-drottningen Alessandra köttar ut klassiska beats blandat med mer moderna basslines som får hela söder att gunga!

Torsdag 25/5 – Simon Israelsson
DJ: 22.00

Jamaica-torsken Simon plockar ut sina favoriter från ön. Baktakt och ganjaromantik tills du inte orkar stå.

Fredag 26/5 – Rasmus Faber
DJ: 22.30

Rasmus Faber är inte bara en av Sveriges mer erfarna och duktiga DJ’s, utan också en bländade keyboardist. På fredag blandar han de två när han flyttar DJ-båset från baren upp på scenen!

Lördag 27/5 – Pecut
DJ: 22.00

Veteran är en underdrift när man pratar om Pecut. Spybars gamla residens-DJ är numer frilans och kommer mer än gärna för att stöka till det på Söder. Pecut är en legend, så ikväll är Lilla Hotellbaren stället att stanna på, för ingen annanstans upplever du bättre urban music.

Fri entré och 20-årsgräns (med undantag för under liveframträdande, se info ovan)

 

 

Kommentera »

Skriv en kommentarTillbaka till toppen