Mon
29
May

Vecka 22, 30 maj – 3 juni

azureblue_si
Onsdag 31/5 – Azure Blue 

Tisdag 30/5 – C/O Lilla Hotellbaren presenterar stolt Partiet!
DJ: Topaz Sound System – 18.00
Main Act: Partiet – 21.00

”…Kampen och dansen sitter ihop, det ena får det andra lättare gjort…”.
En konsert med Partiet är upplevelse du sent glömmer. Det är ett gungande uppvaknande. En liveshow extra extra allt där politiken och musiken går hand i hand. Förvänta dig din bästa och svettigaste påse gott och blandat i röd-grön-gula färger.
Med över fyra års konstant turnerande är reggaebandet Partiet en livemaskin av sällan skådat slag. Iförda sina partikostymer kommer Partiet gå på musikalisk knock. Golvad och euforisk i baktakt. Välkommen på partimöte den 30/5. Upp till dans!

Dörrar: 18.00 | 195:- | Åldersgräns: 18år

Biljetter https://www.keyflow.com/events/44699/stockholm/co-lilla-hotellbaren/305-live-partiet-topaz-sound-system-co-lilla-hotellbaren

Onsdag 31/5 – C/O Lilla Hotellbaren presenterar stolt Azure Blue!
DJ: Peter Morén och César Vidal – 18.00
Support: Paola – 20.00
Main Act: Azure Blue – 21.00

Välkomna till c/o Lilla Hotellbaren 31/5 för en helt ljuvlig och omissbar kväll av mjuka synthar, bas, melodier och klass. En helkväll i Azure Blues regi med oväntad support och fantastiskt sväng från scen till dj-bås.

Azure Blue arbetar just nu på sitt fjärde album Fast Falls The Eventide som planeras släppas i höst. I mars släpptes första singeln New Moon som hyllats internationellt och i Sverige. I samband med en hyllning till Kent släpptes en cover på klassikern 747 som en bonussingel på svenska. Lagom till giget på C/O kommer den andra singeln Whatever; ett laidback popanthem som ser Tobias Isaksson sjunga tillsammans med Peter Morén och The Land Below.

Det nya Azure Blue-soundet är mer upptempo och tematiskt mörkare än den trilogi av drömska synthbaserade popalbum som släpptes 2011-15. Azure Blue har gjort över 100 spelningar i 11 länder från New York till Moskva och hyllats i internationella såväl som svenska tungviktsmedia. 2012 belönades debuten Rule Of Thirds med Manifest-priset för Årets Pop.

Paola
Paola presenterar ett musikprojekt och performance i samarbete med studio Stokio. Paola är en svensk konstnär och sångare med lång meritlista inom såväl konst som musik. 2002 släppte hon den numera klassiska soloskivan Stockcity Girl. Hon har även sjungit i Moder Jords Massiva, spelat skivor och varit programledare i Sveriges Radios Metropol.​

Dörrar: 18.00 | Live: 20.00 | 145:- | Åldersgräns: 18 år

Biljetter www.keyflow.com/events/44698/stockholm/co-lilla-hotellbaren/315-live-azure-blue-support-paola-co-lilla-hotellbaren

Torsdag 1/6 – C/O Lilla Hotellbaren presenterar stolt Det Stora Monstret!
DJ: 18.00
Main Act: Det Stora Monstret – 21.00

2014 gav Det Stora Monstret ut sitt självbetitlade debutalbum. En skiva som GAFFA kallade ‘årets svenska debut’ och som blev unisont hyllat av kritikerkåren. Singeln ‘Kolibrins Vingar’ spelades på P3 och albumet blev nominerat till både GAFFA- och Manifestpriset. Ett genombrott, en ny svensk artist som slog undan benen på oss. Sen blev det tyst. Var höll Det stora monstret hus? Hade han slutat? Gjort en Jakob Hellman?

2016 kom så singeln En drömd plats. Det stora monstret var tillbaka, den unika rösten vi lärt oss älska hördes åter på radio.
Efter den två minuter långa Saliv är det dags för ett tredje smakprov från kommande albumet; nya singeln Vakna.
En protestsång i mörk, varm popförklädnad. Poetiskt med undertoner av revolution. Singeln släpps på långfredagen och förebered er redan nu på vad ni kör på repeat närmsta tiden.

Den efterlängtade uppföljaren då?
Jo, i höst släpps Det stora monstrets album nummer två. Men det står helt klart redan nu att Det stora monstret tänker göra 2017 till sitt.

1/6 kommer Det stora monstret med fullt band till oss för en konsert fylld med nya låtar och juvelerna från debutalbumet. Det blir allsång och en återkomst. Det blir Det stora monstret live hos c/o Lilla Hotellbaren. Vi kan inte vänta.

Dörrar: 18.00 | 145:- | Åldersgräns: 18 år

Biljetter Biljettforum:
http://www.biljettforum.se/sv/event/det-stora-monstret/biljetter

Fredag 2/6 – Gustav Ejstes
DJ: 22.00

Lördag 3/6 – Jonas Franzén
DJ: 22.00

Fri entré och 20-årsgräns (med undantag för under liveframträdanden, se info ovan)

Kommentera »

Skriv en kommentarTillbaka till toppen