Mon
05
Jun

Vecka 23, 6 – 10 juni

Francis-Farewell-Starlite-Body
Tisdag 6/6 – Francis and the Lights (US)

Tisdag 6/6 – C/O Lilla Hotellbaren presenterar stolt Francis and the Lights (US)
DJ: Compact Disc Jockey – 18.00
Live: Francis and the Light – 20.30

Francis and the Lights är Francis Farewell Starlite mystiska soloprojekt som exploderade under 2016. Han är snacket på stan i USA. Plötsligt stod namnet att läsa överallt, han hängde med dom coolaste stjärnorna och han släppte en av förra årets bästa singlar med Bon Iver och Kanye West som features. Det kom tweets från Drake om hans storhet, Chance the Rapper la upp bilder på Instagram från en skönt suddig barrunda tillsammans och två av hans största fans är just Kanye West och Bon Iver.
Så vem är Francis and the Lights?
Vi vet inte så mycket mer än att hans debutalbum Farewell, Starlite! från i höstas går på repeat; en slags drömsk r&b med lager på lager av synthar, vemod och sång. Fascinerande, berörande och ett måste.
Eller “Where the hell did Bon Iver and Kanye West’s new favourite person come from?” som DIY Magazines mycket underhållande artikel börjar. Läs så närmar vi oss kanske något slags svar på gåtan Francis and the Lights;http://diymag.com/2016/09/29/in-a-nutshell-francis-and-the-lights
Mest är vi bara överlyckliga att snacket på stan kommer till Stockholm för en konsert hos C/O Lilla Hotellbaren. Så firar vi vår nationaldag.

| 195 :- Slutsålt!| Dörrar: 18.00 | Live: 20.00 | Åldersgräns: 18 år

Onsdag 7/6 – Stängt.

Tordag 8/6 – Stängt.

Fredag 9/6 – Bruce Leenus
DJ: 22.00

Sthlm Inkasso-bekantingen som drog västerut – vår egen karate-DJ Bruce Leenus – har tagit tåget från Göteborg hem till sitt forna södermalm för att jocka plattor och sätta stans bästa stämning ännu gång på Lilla Hotellbaren.

Lördag 10/6 – Malin och Lovisa
DJ: 22.00

Supertjejerna Malin Karlsson och Lovisa Gunnarsson sätter pulsen med disco och house som vibrerar ändå upp till våning 7!

Fri entré och 20-årsgräns (med undantag för under liveframträdande, se info ovan)

 

Kommentera »

Skriv en kommentarTillbaka till toppen