Mon
26
Sep

Vecka 39, 28 sep – 2 okt.

ebbot-lundberg-indigo-children
Söndag 2/10 – Ebbot Lundberg & The Indigo Children

Onsdag 28/9 – Sean Dixon
DJ: 22.00

Välmeriterade Sean Dixon är precis hemkommen från Mother Russia och en DJ-session i S:t Petersburg. Inspirerad till tusen så kommer han förbi oss med en kasse full av dansant disco och mysig house.

Torsdag 29/9 – Joel Danell
DJ: 22.00

När Joel Danell inte går under artistnamnet Musette eller komponerar film- och reklammusik så jockar han sin favoritmusik på sina favoritställen. Vanligtvis brukar det landa i 60- och 70-talets jazz/latin-mylla, och gärna med ett fokus på moog. Givet torsdagshäng på Lilla Hotellbaren helt enkelt.

Fredag 30/9 – Yamandu the Rat
DJ: 22.00

Technokungen Yaman tittar förbi oss denna fredag för dra upp tempot och stämningen rejält!

Lördag 1/10 – Flickrummet ❤️ FATTA
DJ: 21.30
Föreläsning: 20.30

Flickrummet gör återbesök och köttar ut de saftigaste beatsen the world har att erbjuda! Dessutom är de soundtracket till organisationen FATTA, som ikväll huserar i lokalen för att prata och informera om samtyckesfrågor. Må va ett laddat ämne i mångas öron, men eftersom NEJ tyvärr inte alltid uppfattas som ett NEJ, så är det en oerhört viktig fråga och något vi på Lilla Hotellbaren och Scandic tar ställning bakom till hundra procent. Läs mer om FATTAs verksamhet kring sexuellt våld och samtycke här: http://www.fatta.nu

Söndag 2/10 – c/o Lilla Hotellbaren presenterar: Ebbot Lundberg and the Indigo Children
Live: 20.00
DJ: 18.00

Vi har byggt om scenen till det större, ljudet och ljuset har uppgraderats till det fetare och äntligen är vi igång med livemusiken igen efter sommaruppehållet! Och vilken premiär som stundar! Ebbot Lundberg och hans band The Indigo Children dundrar in på Lilla Hotellbarens nya scen, och är dessutom rejält uppvärmda efter en bejublad Tysklands-turné. Mannen i kaftan som frontade The Soundtrack of Our Lives i nästan 18 år går nu solo, och behöver egentligen ingen närmare presentation. Folkkär efter medverkan i programmet Så Mycket Bättre och med en ny fantastisk skiva i ryggen kommer detta bli en av de mer legendariska spelningarna vi någonsin haft hos oss på Malmen, det törs vi lova.

Hösten och vårens kommande livesatsning går under namnet c/o Lilla Hotellbaren och är i samarbete med bokarna Filip Adamo och Janne Kleman. Vid spelning öppnar vi dörrarna kl. 18.00 och åldersgränsen är 18 år.

Biljetter hittar du här: https://www.biljettforum.se/sv/event/ebbot-indigo-children/biljetter

 

 

Kommentera »

Skriv en kommentar



Tillbaka till toppen