Mon
03
Apr

Vecka 14, 5 – 8 april.

IMG_2359
Torsdag 6/4 – Makarna Cronsten

Onsdag 5/4 – Kristian Anttilla
DJ: 22.00

Göteborgs lilla guldgosse är tillbaka i storstan och södermalm för ett bejublat DJ-besök hos oss i Lilla Hotellbaren. De värsta indiefasonerna lämnar han hemmavid, utan räkna med det bästa västkusten har att erbjuda inom pop och disco.

Torsdag 6/4 – Makarna Cronsten
DJ: 22.00

Vinylfreaksen och äkta makarna Cronsten gör ett mellanölsdränkt återbesök bakom skivspelarna denna ljuvliga vårtorsdag tidiga april. Det bjuds på rariteter från det sena 60- och tidiga 70-talet, med band du inte visste att du älskade.

Fredag 7/4 – Gustav Bendt
DJ: 22.00

Veteranen, tillika Kriget-bekanta Gustav Bendt har blivit med dagjobb. Men inte har han fastnat i det bekväma “På Spåret”-träsket för det. Utan unnar såklart fredagarna åt att jocka stans tuffaste plattor, och vi är glada att valet denna fredag föll på Lilla Hotellbaren.

Lördag 8/4 – Malin och Lovisa
DJ: 22.00

Malin Karlsson och Lovisa Gunnarsson är house- och discofantaster. Och så varvar de gärna med lite techno om andan faller på. Du har säkert sett dem lite här och där, när de sprider dansstämning av högsta kvalité på olika lokaler runt om i stan. Och ikväll blir inget undantag!

Fri entré och 20-årsgräns.

Kommentera »

Skriv en kommentarTillbaka till toppen