Mon
20
Feb

Vecka 8, 22 – 25 februari.

Robert P
Lördag 25/2 – Robert Dinero

Onsdag 22/2 – DJ Cuntry
DJ: 22.00

Historien bakom DJ Cuntry handlar om att Ulrika Enström (pr-kvinna, stammis, kamrat och fd. krogpersonal) var smått berusad in mot småtimmarna, och fick hybris. “Fan, vad jag älskar country”, tänkte hon och tyckte därefter att hon kommit på världens bästa DJ-alias. Sen gick hon till Lilla Hotellbaren och presenterade sin idé för ansvarig. Fortfarande under dygnets småtimmar. Och vi kunde såklart inte säga nej. Man måste ju våga prova nya koncept. Så här är vi nu. En country-DJ-debutant som vi tror kommer att göra succé.

Torsdag 23/2 – Elmer Hallsby
DJ: 22.00

Sandvikens Pugh tittar in med en trave vinyler och bjuder på det bästa av hård Detroit-funk, afrobeat, brasiliansk psyk och annat svängigt!

Fredag 24/2 – Jonas Franzén
DJ: 22.00

Veteranen Franzén gör ett återbesök med sin egenproducerade old school-house och techno som sätter stämningen rejält i Lilla Hotellbaren denna löningsfredag.

Lördag 25/2 – Robert Dinero
DJ: 22.00

Till vardags är Robert småbarnsförälder, och giggar och proddar med välrenommerade Mash Up International för att finansiera dotterns skolpeng. Men när han pussat dottern godnatt smyger han sig gärna ner till LHb för ett sologig nån gång då och då. Räkna med techno deluxe, denna afton, och glöm inte dansskorna.

Fri entré och 20-årsgräns.

Kommentera »

Skriv en kommentarTillbaka till toppen