Mon
27
Mar

Vecka 13, 29 mars – 1 april.

Rasmus Faber
Fredag 31/3 – Rasmus Faber

Onsdag 29/3 – Hubbe Eightball
DJ: 22.00

Hubbe har inte varit på Malmen på evigheters evigheter så vi tänkte att det var dags att bjuda över honom till våra lokaler på nytt. Hubbe är rock n’ roll to the bone, och är en av få som faktiskt äger ett av John Bonhams gamla trumset. Så om du gillar tyngd, ruff, sväng och råbarkad attityd lär du inte bli besviken.

Torsdag 30/3 – Wille Alin
DJ: 22.00

The man, the myth, the södermalmlegend – Wille Alin – gör återbesök med en kasse vinyl och compact disc. Räkna med allt från Little Richard och The Beatles till Blur och Björn Skifs.

Fredag 31/3 – Rasmus Faber
DJ: 22.00

Vi är sjukt glada över att ha Stockholmsbördiga Rasmus Faber på besök bakom skivspelarna. Som son till jazzsaxofonisten Gunnar Bergsten började han jazza på piano när han var sju, och vid 20 års ålder upptäckte han dansmusiken, och blev särskilt förtjust i house där han kunde väva in sina influenser från jazz och latin. Rasmus har sedan dess varit verksam som DJ, producent och låtskrivare och varit aktiv i länder såsom Japan och Storbritannien och samarbetat med musiker och DJ’s som Linda Sundblad, Axwell, Candi Stanton och Kaskade. Har vi tur så plockar han med sig klaviaturet på fredag för att lägga ett extra lager på låtarna.

Lördag 1/4 – MRTN
DJ: 22.00

Skånepågen Martin Ringstrand har världen som sin bas och är verksam som DJ i både Skandinavien, Tyskland och USA och levererar alltid ordning ljuva basgångar, med mycket fokus på future house och deep disco.

Fri entré och 20-årsgräns.

Kommentera »

Skriv en kommentarTillbaka till toppen